από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- φάσες και πέρδικες
- ντομάτα τριμμένη
- ελαιόλαδο
- λιαστές ντομάτες
- αλάτι
- πιπέρι
- πάπρικα γλυκιά καπνιστή
- 2-3 κ. σ. ξύδι λευκό
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα υλικά μας
Σε μια κατσαρόλα τοποθετούμε λίγο λάδι και μόλις κάψει
ροδίζουμε τα πουλιά καλά απ όλες τις πλευρές.
Αν είναι αρκετά τα ροδίζουμε λίγα λίγα και τα βγάζουμε σε
μια πιατέλα και βάζουμε τα επόμενα.
Αφού γίνει το σοτάρισμα προσθέτουμε την ντομάτα τις λιαστές
, αλατοπίπερο, και αφήνουμε να βράσουν
τα πουλιά σε κλειστή κατσαρόλα και χαμηλή ως μέτρια φωτιά.
Λίγο πριν γίνουν προσθέτουμε το ξύδι και αφήνουμε να πάρουν
ακόμα 2- 3 βράσεις.
Συνοδεύουμε με
ρύζι πιλάφι και προσθέτουμε λίγη σάλτσα του φαγητού από πάνω.
Καλή μας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου