από George Mino (Kiki )
Υλικά
Για το σιρόπι - 700 γρ ζάχαρη
- 800 ml νερό
- χυμό από ½ λεμόνι
Για την κρέμα
- 2 κρέμες μιλφειγ Γιώτης
Για την βάση
- 500 γρ κανταΐφι
- 250 γρ λιωμένο Βιτάμ
Για την σαντιγί
- 1 μεγάλο κουτί φυτική σαντιγί ( πράσινο )
Για στόλισμα
- τριμμένα
μπισκότα
Εκτέλεση
Για την βάση
Ξεφτίζουμε το κανταΐφι,
λιώνουμε
το βούτυρο και το ανακατεύουμε με το κανταΐφι να
υγρανθεί καλά. Το
στρώνουμε σε ταψί
και το ψήνουμε για 20 – 25 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσει λίγο
και το περιχύνουμε με το σιρόπι.
Έπειτα κάνουμε την κρέμα όπως την λέει η συσκευασία κ την ρίχνουμε επάνω απο την βάση μας. ( εννοείται μπορούμε να κάνουμε κ μόνοι μας , δική μας κρέμα )
Έπειτα κάνουμε την κρέμα όπως την λέει η συσκευασία κ την ρίχνουμε επάνω απο την βάση μας. ( εννοείται μπορούμε να κάνουμε κ μόνοι μας , δική μας κρέμα )
Για την σαντιγί
Χτυπάμε την φυτική σαντιγί χωρίς
άχνη ( κάποιοι βάζουν 2 κ.γ. ) μέχρι να γίνει αφράτη
και την στρώνουμε πάνω από
την κρέμα.
Κάνουμε γραμμούλες με ένα πιρούνι,
μπορούμε να πασπαλίσουμε με τριμμένο μπισκότο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου