Υλικά
- χοιρινό
- πιπέρι
- αλάτι
- κρασί κόκκινο
- ρίγανη
- δάφνη
- σκόρδο
- λίγο νερό
Εκτέλεση
Βάζουμε το χοιρινό που είναι σε χοντροκομμένα κομμάτια σε
μία γάστρα. Προσθέτουμε τα μυρωδικά καθώς και το κρασί με λίγο νερό.
Το ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο, γυρνώντας το αρκετές φορές.
Κάθε φορά που το γυρνούμε το περιχύνουμε με τα υγρά που έχει για να μείνει ζουμερό και νόστιμο
Μετά από μισή ώρα που θα έχει ψηθεί κατεβάζουμε λίγο την θερμοκρασία από τους 200 στους 170 και το σιγοψήνουμε ως να ροδίσει απ όλες τις μεριές.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου