από την Nikoletta Fragouligou
Υλικά
- 1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
- 2 σκελίδες σκόρδου (τουλάχιστον)
- αλάτι
- 1 κιλό πιπεριές Φλωρίνης
- 2 σκελίδες σκόρδου (τουλάχιστον)
- αλάτι
- ρίγανη
- κόκκινο γλυκό πιπέρι
- λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση- λίγο ελαιόλαδο
Ψήνουμε τις πιπεριές στο φούρνο, τις ξεφλουδίζουμε και τις πολτοποιούμε με το σκόρδο στο μούλτι.
Καρυκεύουμε και αν θέλουμε βάζουμε λίγο ελαιόλαδο.
Είναι μια πολύ απλή και γρήγορη συνταγή αλλά τέλεια για όλες τις ώρες.
Σερβίρεται πολύ ωραία σε φρυγανισμένο ψωμί με λίγο τυρί φέτα από πάνω.
Είναι μια πολύ απλή και γρήγορη συνταγή αλλά τέλεια για όλες τις ώρες.
Σερβίρεται πολύ ωραία σε φρυγανισμένο ψωμί με λίγο τυρί φέτα από πάνω.
Παρατήρηση : Έξτρα τέχνασμα: βάζω και
λίγο από το ζουμάκι που βγάζουν στο ταψί, είναι σαν λαδάκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου