από την Κική (George Mino)
Υλικά
- 4 μπριζόλες λαιμού
- μουστάρδα
- κουκουρμάς
- πιπέρι κόκκινο καυτερό
- τζίντζερ σκόνη
- ελαιόλαδο
-ντομάτες ροδέλες
- κρεμμύδια ροδέλες
- αλάτι
- μουστάρδα
- κουκουρμάς
- πιπέρι κόκκινο καυτερό
- τζίντζερ σκόνη
- ελαιόλαδο
-ντομάτες ροδέλες
- κρεμμύδια ροδέλες
- αλάτι
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε την μουστάρδα, τον κουκουρμά, το πιπέρι , το τζίντζερ και το λάδι.
Τα κάνουμε ένα
μείγμα και τα απλώνουμε με το πινέλο πάνω στις μπριζόλες ...και από τις 2 πλευρές .
Συνήθως το κάνω βράδυ και τα αφήνω μέσα στην γάστρα στο
ψυγείο και το μαγειρεύω την επόμενη.
Έπειτα προθερμαίνουμε
τον φούρνο και όσο γίνεται αυτό, βάζουμε
πάνω από τις μπριζόλες το αλάτι και σε ροδέλες το κρεμμύδι και τις ροδέλες ντομάτα .
Κλείνουμε την
γάστρα και το φουρνίζουμε στους 200 0
περίπου 40 λεπτά.
Στα 30 λεπτά ανοίγουμε το καπάκι και για 10 λεπτά τ αφήνουμε να πάρουν χρώμα..
Οι βαθμοί και ο χρόνος είναι ανάλογα τον φούρνο και πόσο καλά κλείνει η γάστρα.
Οι βαθμοί και ο χρόνος είναι ανάλογα τον φούρνο και πόσο καλά κλείνει η γάστρα.
Το συνοδεύουμε με λαχανικά ανάμικτα και ρύζι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου