Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

ΓΚΡΑΝΟΛΑ

από την Effie Tsitsika

Υλικά
- 2 φλιτζ. βρώμη
-  1/2 φλιτζ. αμύγδαλα ή καρύδια ή οποιοδήποτε ξηρό καρπό
-  1/2 φλιτζ. αποξηραμένα φρούτα
-  λίγη κουβερτούρα ή σοκολάτα γάλακτος
-  2-3 κουταλιές λάδι
-  2 κουταλιές μέλι

- λίγο αλάτι
Εκτέλεση
Αρχικά ανακατεύουμε όλα τα στερεά υλικά μαζί. 
'Ύστερα προσθέτουμε το λάδι και το μέλι τα οποία τα έχουμε ζεσταίνει και ανακατέψτε μεταξύ τους. 
Ψήνουμε το μείγμα πάνω σε μια λαδόκολλα στους 160 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου