από την Τζένη Λάγαρη
Υλικά
- ½ κιλό
μανιτάρια
- 1 κρεμμύδι
- σκόρδο
- 1 αυγό
- ½ φλιτζάνι φρυγανιά η βρώμη η και απ τα δυο
- αλεύρι όσο
πάρει
-
αλατοπίπερο
- καπνιστή πάπρικα
- ½ φλιτζάνι
λάδι
Εκτέλεση
Τρίβουμε στο
μούλτι τα μανιτάρια , το κρεμμύδι και το σκόρδο. Τα αδειάζουμε σε ένα μπολ και
ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά.
Στο τέλος
προσθέτουμε το αλεύρι, τόσο όσο να ζυμώνονται.
Αλείφουμε ένα
τεφάλ με λίγο λάδι και τα ψήνουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου