από την Effie Tsitsika
Υλικά
- μύδια
- σέλινο
- μαϊντανός
- πιπέρι
- κρασί
Εκτέλεση
Πλένουμε τα μύδια και τα ρίχνουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα μαζί με ψιλοκομμένο σέλινο, μαϊντανό και πιπέρι.
Μόλις ζεσταθεί καλά η κατσαρόλα σβήνουμε με το κρασί και τα
αφήνουμε να βράσουν μέχρι να ανοίξουν όλα τα μύδια.
Τα κλειστά μύδια τα πετάμε.
Επίσης δε ρίχνουμε καθόλου αλάτι γιατί θα βγάλουν τα μύδια
πολύ από μόνα τους.
Παρατήρηση : υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές που
μπορεί κάποιος να δοκιμάσει.
Να βάλει πχ σκόρδο ή κρέμα γάλακτος ή κοκκινιστά ή με
μπούκοβο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου