από την Καλλιόπη
Υλικά
- αγριοπερίστερα
- πέρδικες
- χαλούμι
- 2-3 κ σ ελαιόλαδο
- κρασί λευκό
- λεμόνι
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα πουλιά μέχρι να μαλακώσουν λίγο.
Τα βγάζουμε από το νερό και τα γεμίζουμε με χαλούμι και είτε τα ράβουμε , είτε βάζουμε στο άνοιγμα οδοντογλυφίδες.
Τα σοτάρουμε σε ελάχιστο ελαιόλαδο μέχρι να κοκκινίσουν απ όλες τις πλευρές
Προσθέτουμε το κρασί, τον χυμό του λεμονιού, το αλατοπίπερο και λίγο νερό.
Τ αφήνουμε να βράσουν ως να ψηθούν καλά και να σωθούν τα υγρά τους
καιιιι καλή μας όρεξη!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου