Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΑ ΦΟΝΤΑΝ




από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 1/2 πακέτο μπισκότα πτι μπερ
- 1 σφηνάκι λικέρ φρούτα του δάσους (η όποιο άλλο θέλετε)
- ινδική καρύδα όσο σηκώσει
- χαρτάκια για φοντάν



Εκτέλεση

Αδειάζουμε το ζαχαρούχο σε ένα μπώλ.
Αλέθουμε στο μούλτι τα μπισκότα σε σκόνη και τα προσθέτουμε στο ζαχαρούχο.
Ανακατεύουμε τα υλικά και προσθέτουμε το λικέρ.
Σιγά σιγά προσθέτουμε την ινδική καρύδα μέχρι να γίνει μια ζύμη που να πλάθεται στο χέρι.



Έχουμε ένα πιάτο με ινδική καρύδα όπου πλάθουμε τα φοντάν και τα τυλίγουμε σε καρύδα.



Τα τοποθετούμε στα χαρτάκια και τα φοντάν μας έτοιμα.

1 σχόλιο: