Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

ΓΚΟΥΝΤΑ ΠΑΝΕ



από την Anthoula Boutselis

Υλικά

- Γκούντα κομμένο σε πάχος ένος εκατοστού

για το πανάρισμα

- ασπράδι αυγού
- αλευρι
- τριμμένη γαλέτα



Εκτέλεση

Κόβουμε τις φέτες του γκούντα σε πάχος 1 εκατοστου.
Τις βάζουμε από βραδύς στο ψυγείο για να σφίξουν.
Τις βουτάμε στο ασπράδι μετά στο αλεύρι ξανά στο ασπράδι και τέλος στην γαλέτα.
Τηγανίζουμε τις φέτες και τις βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου