από την Effie Tsitsika
Υλικά
- 2 κούπες αλεύρι
- 2 αυγά
- 1 και 3/4 κούπας γάλα
- 1/2 κούπα βούτυρο
- 1 κουταλιά ζάχαρη
- 4 κουταλάκια μπέκιν πάουντερ
- 1/4 του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με το βούτυρο και την ζάχαρη.
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και φτιάχνουμε ένα χυλό πηχτό.
Απλώνουμε στην βαφλιέρα χυλό και τον ψήνουμε σύμφωνα με τις οδηγίες.
Τις προσφέρουμε με ζάχαρη και κανέλα η με μερέντα.
Βγαίνουν 6 βάφλες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου