από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 πατάτα κομμένη σε κύβους μικρούς
- 2 με 3 καρότα κομμένα σε κύβους
- αγγουράκια τουρσί κομμένα σε κύβους
- κάπαρη
- 4 φέτες καπνιστό χοιρινό ψιλοκομμένο
- 4 φέτες τυρί του τοστ ψιλοκομμένο
- μαγιονέζα
- κέτσαπ
- πάπρικα
- μερικές σταγόνες ξύδι όταν ετοιμάζουμε την σάλτσα
Εκτέλεση
Κόβουμε τις πατάτες και τα καρότα και τα βράζουμε ελαφρώς.
Κόβουμε τα αγγουράκια αφού πρώτα τα ξεπλύνουμε.
Σε μια σαλατιέρα ρίχνουμε τα λαχανικά μας την κάπαρη τα αγγουράκια και ανακατεύουμε.
Προσθέτουμε το καπνιστό χοιρινό και το τυρί.
Ετοιμάζουμε την σάλτσα χτυπώντας μαγιονέζα κέτσαπ πάπρικα και λίγο ξύδι.
Περιχύνουμε τα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά να ενωθούν μεταξύ τους τα υλικά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου