Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

ΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΣΕΡΙ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- κασέρι σε λεπτές φετούλες
-ζύμη για πίτες με μαγιά και αυγό
- αυγό
- σουσάμι




Εκτέλεση

Χωρίζουμε την ζύμη σε μπαλάκια μεγέθους καρυδιού.
Ανοίγουμε μικρά φύλλα με την βοήθεια νισεστέ.
Τα κόβουμε στρογγυλά με ένα ποτήρι.
Βάζουμε ένα φετάκι κασέρι και κλείνουμε το πιτάκι σε μισοφέγγαρο.


Τα απλώνουμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Τα πιέζουμε με ένα πιρούνι για να κολλήσουν.
Τα αλείφουμε με αυγό και πασπαλίζουμε με σουσάμι.


Τα ψήνουμε στον φούρνο αλλά και στο τηγάνι


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου