από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι
- αγγουράκια τουρσί
- κάπαρη
- ντομάτα λιαστή κομμένη στα δύο
- άνιθος
- λάδι
- κρέμα μπαλσάμικο
- λίγο μέλι
Εκτέλεση
Πλένουμε τα αγγουράκια και την κάπαρη.
Κόβουμε τη λιαστή ντομάτα.
Ψιλοκόβουμε τον άνιθο
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με το καλαμπόκι.
Έχουμε χτυπήσει το λάδι με το μπαλσάμικο και λίγο μέλι και περιχύνουμε την σαλάτα μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου