Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΡΑΒΙΚΗ ΠΙΤΑ Η ΤΟΡΤΙΓΙΑ


από την  Anthoula Boutselis

Υλικά
- μαγιονέζα
- 2 κρόκους από βρασμένα αυγά
- πίκλες πιπεριές Φλωρίνης
- ζαμπόν
- αραβικές πίτες ή τορτίγιες
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε την μαγιονέζα με τους κρόκους από τα βρασμένα  αυγά έως ότου ομογενοποιηθούν
Προσθέτουμε κομματάκια από πίκλες πιπεριές Φλωρίνης και ζαμπόν. 
Βάζουμε το μίγμα πάνω στην πίτα ή την τορτίγια με πάχος 1/2 εκατοστό και διπλώνουμε.
Το κόβουμε σε ροδέλες 1,5 εκ περίπου και τα βάζουμε για 15 λεπτά σε λαδόκολλα να ψηθεί λίγο η πίτα στο φούρνο στους 180 στο γκριλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου