από την Anthoula Boutselis
Υλικά
- μαγιονέζα
- 2 κρόκους από βρασμένα αυγά
- πίκλες πιπεριές Φλωρίνης
- ζαμπόν
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ χτυπάμε την μαγιονέζα με τους κρόκους από τα
βρασμένα αυγά έως ότου ομογενοποιηθούν
Προσθέτουμε κομματάκια από πίκλες πιπεριές Φλωρίνης και
ζαμπόν.
Βάζουμε το μίγμα πάνω στην πίτα ή την τορτίγια με πάχος 1/2 εκατοστό και διπλώνουμε.
Το κόβουμε σε ροδέλες 1,5 εκ περίπου και τα βάζουμε για
15 λεπτά σε λαδόκολλα να ψηθεί λίγο η πίτα στο φούρνο στους 180 στο γκριλ.Βάζουμε το μίγμα πάνω στην πίτα ή την τορτίγια με πάχος 1/2 εκατοστό και διπλώνουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου