από την Anthoula Butselis
Υλικά
- 6 με 7 μπανάνες
- 2 φλιτζάνια νερό
- 1 φλιτζάνι ζάχαρη
- ζωμό από 1-2 λεμόνια (εξαρτάται από το πόσο ξινή την θέλουμε)
Εκτέλεση
Κόβουμε τις μπανάνες σε κύβους και τις ραντίζουμε καλά με χυμό λεμονιού.
Κάνουμε ένα σιρόπι με ζάχαρη το οποίο το αφήνουμε να βράσει μέχρι να γίνει παχύρευστο.
Βάζουμε τις μπανάνες στο σιρόπι και τις βράζουμε για 10 λεπτά
Η μαρμελάδα μας έτοιμη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου