από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- μοσχάρι κομμένο σε μπουκιές
- θυμάρι
- κόκκους πιπεριών
- λίγη ζάχαρη
- καρίνο
- λάδι
- αλάτι
- 1 φλιτζανάκι ξύδι
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
Εκτέλεση
Κόβουμε το κρέας.
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε το κρέας.
Πασπαλίζουμε με θυμάρι και καρίνο και προσθέτουμε τα πιπέρια.
Μόλις πάρουν χρώμα το σβήνουμε με ξύδι.
Προσθέτουμε λίγη ζάχαρη για να γίνει πιο μαλακό.
Προσθέτουμε ζεστό νερό και σκεπάζουμε το τηγάνι με καπάκι.
\
Αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
Αν χρειαστεί προσθέτουμε και άλλο λίγο νερό.
Όταν σωθεί το νερό και μείνει με το λάδι τότε σβήνουμε ξανά με λίγο ξύδι και αλατίζουμε την τηγανιά.
Το πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου