Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017

ΠΤΥΧΑΡΙΑ ΜΕ ΣΤΕΒΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΑ



από τον Ιωάννη Τριφύλλη

Υλικά

- 2 με 3 φύλλα χωριάτικα έτοιμα που μας είχαν μείνει
- 2 με 3 κουταλιές στέβια
- κανέλα
- μέλι
- λάδι
- λίγο γάλα



Εκτέλεση

Κόβουμε το φύλλο στα δύο και μετά ξανακόβουμε τα κομμάτια πάλι στα δύο.
Με ένα πινέλο αλείφουμε τα κομμάτια με λάδι ανακατεμένο με λίγο γάλα.
Πασπαλίζουμε την επιφάνεια με λίγο στέβια και κανέλα.
Αρχίζουμε να μαζεύουμε το φύλλο όπως το ακορντεόν και τα τοποθετούμε σε ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Τα πασπαλίζουμε με λίγη στέβια και τα ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα.
Τα σερβίρουμε με μέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου