από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 5 κ σ λάδι
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2-3 σκελίδες σκόρδο
- 4-5 πολύχρωμες πιπεριές μακρόστενα κομμάτια [εγώ βάζω
και 2-3 καυτερές]
- ½ ποτήρι άσπρο
κρασί
- 400 γρ. περίπου τριμμένη ντομάτα η κονκασε
- αλάτι
- πιπέρι
- μαϊντανό
- 1 η 2 κονσέρβες τόνου σε νερό.
- 1 πακέτο σπαγγέτι
- 1 πακέτο σπαγγέτι
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο λάδι το κρεμμύδι το σκόρδο τις πιπεριές και σβήνουμε με το κρασί.
Όταν εξατμιστεί ρίχνουμε την ντομάτα, αλάτι και πιπέρι .
Βράζουμε 15-20΄να πήξει και προσθέτουμε τον στραγγισμένο
τόνο και μαϊντανό.
Ενώνουμε την σάλτσα με τα βρασμένα ζυμαρικά η την
προσθέτουμε επάνω.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου