Υλικά
- ξερά φασόλια
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- σόδα (αν δεν είναι βραστερά τα φασόλια)
- 3 ντομάτες περασμένες απ το μούλτι
- ½ κιλό σπανάκι φρέσκο ή κατεψυγμένο
- 2-3 φρέσκα κρεμμυδάκια
- ½ ματσάκι άνηθο
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
Εκτέλεση
Βράζουμε τα φασόλια με το κρεμμύδι σκέτα με λίγη σόδα αν
δεν είναι και πολύ βραστερά.
Όταν είναι σχεδόν έτοιμα (μετά καμιά ώρα συνήθως...)
αφαιρούμε πολύ νερό τους και ρίχνουμε τις ντομάτες περασμένες απ το μούλτι, το σπανάκι
φρέσκο ή κατεψυγμένο, τα φρέσκα
κρεμμυδάκια, τον άνηθο, το σκόρδο και μπούκοβο ανάλογα τα κέφια!
Αφού περάσει κάνα δεκάλεπτο και έχουν δέσει υλικά μας αλατίζουμε
(εγω έβαλα ¼ γλυκού αλάτι από Ιμαλάια) και καλή μας όρεξη!
Εμένα μου φάνηκε πεντανόστιμο φαγάκι!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου