από την Χρυστάλλα Θεοφάνους
Υλικά
- 10 μεγάλες κρέπες
- σπανάκι
- κρεμμυδάκια φρέσκα
- μαϊντανό
- λίγη κανέλα
- φέτα
- 2 αυγά
- λάδι
- κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε 10 κρέπες μεγάλες και τις αφήνουμε στην άκρη.
Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, και μετά
προσθέτουμε και το σπανάκι μαζί με τον μαϊντανό. προσθέτουμε και την κανέλα και τα
αφήνουμε να πιουν τα υγρά τους.
Αποσύρουμε από την φωτιά κι αφού κρυώσει λίγο το μείγμα
ρίχνουμε τυρί φέτα και τα 2 αυγά για να δέσει το υλικό μας.
Μοιράζουμε την
γέμιση στις κρέπες και τις τυλίγουμε σε ρολό βάζοντας τη μια δίπλα στην άλλη. Από
πάνω ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και βάζουμε το ταψάκι στο ψυγείο.
Αφήνουμε 24
ώρες να τραβήξει και την επόμενη τρίβουμε λίγη φέτα από πάνω
και το ψήνουμε σε
προθερμασμένο φούρνο στους 180 0 μέχρι να ροδίσει και να λιώσει το τυρί..
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου