από την Effie Tsitsika
Υλικά
- 1 κρεμμύδι ξερό
- σπανάκι
- μπέϊκον
- λευκό κρασί
- ντοματοπελτές
- τυρί γκούντα
- κρέμα γάλακτος
- ζάχαρη
- δυόσμο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και το σωτάρουμε για λίγη ώρα.
Προσθέτουμε το μπέϊκον το σπανάκι τον πελτέ λίγη ζάχαρη τον δυόσμο και το αλατοπίπερο και τα σβήνουμε με το κρασί.
Βράζουμε το κοφτό μακαρονάκι να βράση αλλά να κρατάει.
Βάζουμε την σάλτσα στο μακαρονάκι το ανακατεύουμε και το ρίχνουμε σε ένα πυρέξ.
Προσθέτουμε την γκούντα και την κρέμα γάλακτος.
Ανακατεύουμε πολύ καλά και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς γα 20 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου