από τον Σταμάτη Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κιλό καθαρό κυδώνι
- 1 μπουκάλι (600 ml) χυμό ρόδι
- 4 με 5 κουταλιές στέβια
- 1/2 κουταλάκι κάρδαμο σκόνη
- νερό ελάχιστο αν χρειαστεί.
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε το κυδώνι και το τρίβουμε από τον ψιλό τρίφτη.
Βάζουμε το κυδώνι στην κατσαρόλα.
Προσθέτουμε τον χυμό την στέβια και το κάρδαμο.
Ανάβουμε το μάτι σε δυνατή φωτιά και μόλις πάρει βράση το κατεβάζουμε σε χαμηλή φωτιά για να σιγοβράσει και πήξει.
Αν χρειαστεί ρίχνουμε λίγο νερό.
Ετοιμάζουμε τα αποστειρωμένα βάζα και τα σφραγίζουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου