από Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 1 πατάτα μεγάλη κομμένη σε κύβους
- 2 καρότα κομμένα σε κύβους
- 3 φύλλα σέλινο ψιλοκομμένο
- άνιθος ψιλοκομμένος
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 3 με 4 μανιτάρια ψιλοκομμένα
- λάχανο ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα ψιλοκομμένη
- φύλλα από σπανάκι ψιλοκομμένα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1/2 πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη
- λάδι
- 1 κύβο κότας
- πιπέρι
- αλάτι
- γιαούρτι σακούλας
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τα λαχανικά.
Τα πλένουμε και τα ψιλοκόβουμε.
Βάζουμε το νερό στην κατσαρόλα και προσθέτουμε τον κύβο.
Όταν πάρει βράση ρίχνουμε τα λαχανικά μας.
Προσθέτουμε πιπέρι και αλάτι κατά τα γούστα μας.
Αφήνουμε να βράση η σούπα.
Το λάδι το ρίχνουμε λίγο πριν την σβήσουμε.
Σερβίρεται με μια κουταλιά γιαούρτι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου