Δευτέρα 1 Ιανουαρίου 2018

ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ ΡΟΔΙΟΥ





από την Stalo Theophanous

Υλικά


- 1 κουτί μπισκότα digestive
- ¼ βούτυρο ανάλατο
Για την κρέμα
- 250 γρ γιαούρτι στραγγιστό
-  1 τυρί Φιλαδέλφεια
- 2 φακελάκια dream toppings (σαντιγί σε σκόνη)
- ½ ποτήρι ζάχαρη άχνη
- 1 φακελάκι ζελέ λεμονιού
- 1 ποτήρι νερό
- 1 ποτήρι χυμό ρόδι
- 1 κ σ κορν φλάουερ
Για την επικάλυψη
- ρόδι
Εκτέλεση

Λιώνουμε το βούτυρο και τα ανακατεύουμε με τα αλεσμένα μπισκότα
Ετοιμάζουμε και το ζελέ λεμονιού  με το νερό και όταν κρυώσει το ενώνουμε με τα υπόλοιπα υλικά
Ετοιμάζουμε και την κρέμα
Λιώνουμε το κορν φλάουερ στον χυμό ροδιού  και ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά

Αφού περάσουν 2-3  ώρες και η κρέμα μας πήξει, βάζουμε το μείγμα μπισκότων-βουτύρου σε ένα τσέρκι η ταψάκι και από πάνω στρώνουμε την κρέμα.
 Διακοσμούμε με μπόλικα σπυριά ροδιού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου