από την Stalo Theophanous
Υλικά
- 1 κουτί μπισκότα digestive
- ¼ βούτυρο ανάλατο
Για την κρέμα
- 1 τυρί Φιλαδέλφεια
- 2 φακελάκια dream toppings (σαντιγί σε σκόνη)
- 1 φακελάκι ζελέ λεμονιού
- 1 ½ ποτήρι γάλα
- 1 ποτήρι νερό
Για την επικάλυψη
- 1 κονσέρβα βατόμουρα ή φρέσκα αν είναι η εποχή τους
Εκτέλεση
Λιώνουμε το βούτυρο και τα ανακατεύουμε με τα αλεσμένα
μπισκότα
Ετοιμάζουμε το ζελέ λεμονιού με το νερό και μετά αφού
κρυώσει το ενώνουμε με την κρέμα
Βάζουμε σε ένα τσέρκι η ταψάκι το μείγμα μπισκότου-βουτύρου
Ετοιμάζουμε και την κρέμα ανακατεύοντας τα υλικά που έχουμε.
Αφού περάσουν 2-3 ώρες και η κρέμα πήξει την στρώνουμε πάνω από τα μπισκότα και
διακοσμούμε με τα βατόμουρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου