από την Vassiliκι Νomikou
Υλικά
- άγρια σπαράγγια
- λάδι
- αλάτι
- πιπέρι
- αυγά
Εκτέλεση
Πλένουμε τα σπαράγγια και κόβουμε το κομμάτι μέχρι εκεί που είναι τρυφερό.
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε λίγο νερό και τα αφήνουμε να αχνιστούν.
Όταν εξατμιστεί το νερό ρίχνουμε το λάδι το αλάτι και το πιπέρι να τσιγαριστούν λίγο.
Χτυπάμε τα αυγά και τα ρίχνουμε από πάνω.
Όταν ψηθούν από την μια μεριά την γυρίζουμε με την βοήθεια ενός πιάτου και από την άλλη.
Παρατηρησεις
Μπορούν να προστεθούν και χωριάτικα λουκάνικα οπότε είναι και αυτή μια όμορφη παραλλαγή΄
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου