από την Γιάννα Παρασχοπούλου
Υλικά
- 250 γρ μικρά ζυμαρικά της αρεσκείας μας
- 250 γρ διάφορα τυριά
- 1 κούπα ντομάτα κονκασε
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 2 κ σ ελαιόλαδο
- 1 πρέζα ζάχαρη
- αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Βράζουμε τα ζυμαρικά να κρατάνε λίγο, επειδή θα βράσουν και στον φούρνο.
Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι, και το σκόρδο μέχρι να γυαλίσουν.
Προσθέτουμε και την ντομάτα, τη ζάχαρη και αλατοπιπερώνουμε.
Βράζουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Σβήνουμε το μάτι και ρίχνουμε και τα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε καλά.
Στη συνέχεια αδειάζουμε το φαγητό σε ένα ταψάκι και μοιράζουμε από πάνω τα τυριά.
Έχουμε προθερμάνει τον φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε για 10 λεπτά περίπου μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
Σερβίρουμε ζεστό και καλή μας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου