από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- χωριάτικα λουκάνικα κομμένα σε φέτες
- 1 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
- 2 με 3 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
- καρίνο
- κρασί κόκκινο
Εκτέλεση
Κόβουμε τα λουκάνικα την μελιτζάνα και τα κρεμμύδια.
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το λάδι.
Φτιάχνουμε ένα αραιό χυλό και βουτάμε τους κύβους της μελιτζάνας.
Τους περνάμε στο τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμύδια και τα λουκάνικα.
Όταν μαραθούν όλα τα σβήνουμε με κρασί.
Ρίχνουμε νερό και μόλις πάρουν βράση χαμηλώνουμε την φωτιά σκεπάζουμε και το τηγάνι και αφήνουμε να σωθούν τα υγρά τους.
Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου