από την Κυράννα Πέλλα
Υλικά
- 2 κιλά πράσα
- 1 ½ κιλό χοιρινές μπριζόλες
- 2 κρεμμύδια ξερά
- 1 κούπα, σάλτσα ντομάτα
- 1 κ, γλυκού καπνιστό πιπέρι
- 1 κοφτό κ γ κουρκουμά
- 1 φλιτζ, του καφέ ελαιόλαδο
- 2 λεμόνια
- αλάτι και ρίγανη όση προτιμάτε
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα αχνίζουμε τα πράσα ,όταν τελειώσει το νερό που βγάζουν ,στην μέση της κατσαρόλας ανοίγουμε μία λακουβίτσα , με την κουτάλα και ρίχνουμε το λάδι να ψιλοτσιγαριστεί ,( αυτό το κάνω για να μην λερώσω άλλο σκεύος )
- 1 ½ κιλό χοιρινές μπριζόλες
- 2 κρεμμύδια ξερά
- 1 κούπα, σάλτσα ντομάτα
- 1 κ, γλυκού καπνιστό πιπέρι
- 1 κοφτό κ γ κουρκουμά
- 1 φλιτζ, του καφέ ελαιόλαδο
- 2 λεμόνια
- αλάτι και ρίγανη όση προτιμάτε
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα αχνίζουμε τα πράσα ,όταν τελειώσει το νερό που βγάζουν ,στην μέση της κατσαρόλας ανοίγουμε μία λακουβίτσα , με την κουτάλα και ρίχνουμε το λάδι να ψιλοτσιγαριστεί ,( αυτό το κάνω για να μην λερώσω άλλο σκεύος )
Μετά ρίχνω το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μόλις αχνιστεί τα ανακατεύω όλα μαζί ,
και ρίχνω το πιπέρι ,την σάλτσα , και τέλος το αλάτι.
Τα ρίχνουμε όλα μαζί σε ταψί και πάνω τις μπριζόλες αφού
έχω αλατοπιπερώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου