από τον Ιωάννη Τριφύλλη
Υλικά
- φύλλα για μπακλαβά
- λάδι ηλιέλαιο
- στέβια
- κανέλα
- ψιλοκομμένα καρύδια
- μέλι
Εκτέλεση
Απλώνουμε το φύλλο σε λαδοκολλα.
Το λαδώνουμε και το πασπαλίζουμε με λίγο στέβια και κανέλα.
Το κόβουμε σε λωρίδες πλάτους 2 με 3 εκατοστά.
Διπλώνουμε την λωρίδα στην μέση και την τυλίγουμε όχι σφικτά σε ρολό.
Τα βάζουμε στο ταψί που έχουμε στρώσει λαδόκολλα.
Τα ψήνουμε στο φούρνο μέχρι να πάρουν χρώμα.
Έχουμε φτιάξει σιρόπι με μέλι και τα περιχύνουμε.
Τα πασπαλίζουμε με το σιρόπι και τα πασπαλίζουμε με κανέλα και καρύδι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου