από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 1 φλιτζάνι σπορέλαιο
- 1 αυγό
- ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- τον χυμό από 1 πορτοκάλι
- βανίλια
- αλεύρι όσο σηκώσει (να ξεκολλά από τα τοιχώματα)
- 1 κουταλάκι μπέκιν πάουντερ
- μαρμελάδα κυδώνι-ρόδι με στέβια
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε την ζύμη.
Λαδώνουμε το ταψί μας και το αλευρώνουμε.
Φτιάχνουμε ένα φύλλο με τα 2/3 της ζύμης και το απλώνουμε στο ταψί.
Απλώνουμε την μαρμελάδα κυδώνι- ρόδι με στέβια στην επιφάνεια του φύλλου.
Με την υπόλοιπη ζύμη φτιάχνουμε κορδόνια που τα απλώνουμε στην πάστα φλώρα.
Την ψήνουμε στο φούρνο στους 160 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου