από την Mary Anastasopoulou
Υλικά
- 3 φλιτζάνια τσαγιού άχνη
- 1 γεμάτη κουταλιά σούπας χυμό λεμονιού
- 3 ασπράδια αυγών και
- 1 βανίλια.
Εκτέλεση
Κοσκινίζουμε την άχνη και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά.
Ανακατεύουμε με τη σπάτουλα μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Αν θέλoυμε προσθέτουμε χρώμα ζαχαροπλαστικής.
Αν είναι αραιό προσθέτουμε λίγη άχνη ώσπου να είναι το μείγμα
παχύρρευστο. ( εγώ κρατάω το ασπράδι από τα αβγά που βάζω στο μείγμα της πίτας
και τα χρησιμοποιώ στο γλάσο).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου