από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 1 κονσέρβα ανανά
- 2 αυγά
- 4 κουταλιές στέβια
- 1 βανίλια
- 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
- 1/2 φλίτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
Χτυπάμε τα αυγά με την στέβια μαζί με την βανίλια.
Βάζουμε στο μπλέντερ τον ανανά μαζί με το σιρόπι και τον πολτοποιούμε.
Ρίχνουμε σιγά σιγά το αλεύρι κοσκινισμένο μαζί με το μπέκιν πάουντερ και ανακατεύουμε με το μίξερ χειρός.
Προσθέτουμε και τον πολτοποιημένο ανανά και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
Ανακατεύουμε και τα καρύδια.
Βουτυρώνουμε ένα ταψί το αλευρώνουμε και ρίχνουμε το μείγμα του κέικ.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά ίσως και λίγο παραπάνω .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου