Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018

ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙ ΚΑΠΑΜΑ



από την Vassiliki Nomikou

Υλικά

- 1 μέτριο κουνουπίδι σε φουντίτσες και τα τρυφερά φύλλα
- 2 με 3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 με 3 σκελίδες σκόρδο
- 2 πράσα
- καρότα σε ροδέλες
- 1 κουτί κονκασέ
- 1 φλιτζάνι λάδι
- 1 πρέζα ζάχαρη
- 2 φύλλα δάφνης
- χυμό από 1 λεμόνι
- πάπρικα γλυκιά η καυτερή




Εκτέλεση

Στο μισό λάδι σωτάρουμε το κουνουπίδι μέχρι να γυαλίσει.
Προσθέτουμε τα πράσα το καρότο και τέλος τα κρεμμύδια και τα σκόρδα.
Ρίχνουμε την ντομάτα τα μπαχαρικά το αλατοπίπερο μαζί  με το λάδι.
Προσθέτουμε ζεστό νερό.
Βράζουμε το φαγητό σε μέτρια φωτιά μισή ώρα περίπου μέχρι να χυλώσει η σάλτσα χωρις να ανακατεύουμε το φαγητό.
Λίγο πριν γίνει ρίχνουμε το λεμόνι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου