από τους Ιωάννης Τριφύλλης - Γιάννα Παρασχοπούλου και Stelios Kalaitzidis
Υλικά
- 10 κιλά κιμά χοιρινό χοντροκομμένο
- 2 και 1/2 κιλά πράσα ψιλοκομμένα
- 150 γραμμάρια αλάτι
- 18 γραμμάρια πιπέρι καυτερό
- 50 γραμμάρια πιπέρι κόκκινο γλυκό
- μια χούφτα ρίγανη
- έντερα
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και σκεπάζουμε το ταψί με μια μεμβράνη.
Αφήνουμε στο ψυγείο να μείνει ένα βράδυ ολόκληρο για να ενωθούν τα αρώματα.
Την επόμενη μέρα περνάμε από την μηχανή του κιμά με το ειδικό εξάρτημα για τα λουκάνικα το μείγμα μας και γεμίζουμε τα λουκάνικα.
https://www.facebook.com/1799871033485513/videos/10203967431849865/
Τα κρεμάμε για 2 με 3 ημέρες να στεγνώσουν.
Τα συσκευάζουμε και τα βάζουμε στην κατάψυξη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου