Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΚΡΕΠΕΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΙ


από την Τζένη Λάγαρη


Υλικά
- λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι
- σπανάκι
- μπόλικο δυόσμο
- αλατοπίπερο
- ανθότυρο
- παρμεζάνα
- μπλέ τυρί
- κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε τις κρεπούλες μας με την βασική συνταγή .
αντικολλητικό τηγάνι μαραίνουμε λίγο φρέσκο κρεμμυδάκι προσθέτουμε το σπανάκι μπόλικο δυόσμο, πιπεράκι αλατάκι και το αφήνουμε μέχρι να πιει όλα τα υγρά του. 
Αφού κρυώσει προσθέτουμε ανθότυρο λίγη παρμεζάνα, και αν μας αρέσει το μπλε τυρί (εκείνο το μουχλιασμένο του πάει πολύ, καθώς επίσης και η γκοργκοτζόλα). 
Γεμίζουμε τις κρέπες μας τις αραδιάζουμε σε ένα πυρέξ και προσθέτουμε μια κρέμα γάλακτος αφού τις πασπαλίσουμε με παρμεζάνα. 
Ψήνουμε μέχρι να πήξει η σαλτσούλα περίπου μισή ώρα. 
Αν νοιώθουμε ότι το παρακάναμε στα λιπαρά τις βάζουμε σε επάνω σε αντικολλητικό χαρτί τις πασπαλίζουμε και τις ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν χωρίς την κρέμα γάλακτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου