Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΠΑΤΑΤΟΚΟΛΟΚΥΘΟΚΕΦΤΕΔΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ



από την Θεοδώρα Τριφύλλη

Υλικά

- 4 πατάτες βρασμένες
- 4 κολοκύθια βρασμένα
- 2 κρεμμύδια ξερά τριμμένα
- άνιθος ψιλοκομμένος
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- δυόσμος
- κυμινο
- τυρί τριμμένο
- φέτα θρυμματισμένη
- πιπέρι
- φρυγανιά τριμμένη
- 2 αυγά



Εκτέλεση

Βράζουμε τις πατάτες και τα κολοκύθια
Το κάνουμε πουρέ πιέζοντας τα με το ανάλογο εργαλείο.
Τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμύδι τον άνιθο τον μαϊντανό και τον δυόσμο..
Χτυπάμε τα αυγά και τα προσθέτουμε στο μείγμα.
Προσθέτουμε τα τυριά πιπέρι και φρυγανιά όσο πάρει για να σφίξει το μείγμα.
Το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 με 2 ώρες.
Πλάθουμε τους πατατοκολοκυθοκεφτέδες και τους απλώνουμε σε ταψί που έχουμε βάλει λαδόκολλα.
Τους ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου