Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ ΜΕ ΚΡΑΣΊ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ



από την Vassiliki Nomikou

Υλικά

- 1 κονσέρβα καλαμαράκια
 - ¼  κούπας ελαιόλαδο
 - ½  κούπα λευκό κρασί.

Εκτέλεση
Αδειάζουμε την κονσέρβα σε τηγάνι και βράζουμε να μειωθεί το ζουμί περίπου στο μισό.
Ρίχνουμε το λάδι και αφού πάρει 2-3 βράσεις προσθέτουμε το κρασί και όταν εξατμιστεί είναι  έτοιμα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου