Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟΥ


από την Κυράννα Πέλλα

Υλικά

- 1 ποτήρι ηλιέλαιο
- 1 ποτήρι πορτοκαλάδα με ανθρακικό
- 1 πακέτο αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 1 χούφτα ινδοκάρυδο
- επιπλέον ινδοκάρυδο για την επικάλυψη
Σιρόπι
- 4 ποτήρια ζάχαρη
- 3 ποτήρια νερό
- 1/2  λεμόνι

Εκτέλεση
Σε ένα τάπερ βαθύ , τα υγρά υλικά ,και μετά τα στερεά , γίνετε μία εύπλαστη ζύμη.
Βάζουμε σε ταψί λαδόκολλα και τα πλάθουμε σε μέγεθος καρυδιού περίπου γίνονται 40 κομμάτια.
Τα  ψήνουμε  25 λεπτά στους 180 βαθμούς  Τα σιροπιάζουμε μέχρι να πιούν όλο τους το σιρόπι ,μετά τα τυλίγουμε στο ινδοκάρυδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου