Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

ΚΙΝΟΑ ΣΑΛΑΤΑ



 από την Γιάννα Παρασχοπούλου

Υλικά


 - 2 φλιτ του καφέ κινόα
-  ντοματίνια
- πιπεριές σε χρώματα, πράσινη, κόκκινη και κίτρινη
- ραπανάκια για να μας ανοίξει η όρεξη
- μαϊντανός
- καρότα
- ελαιόλαδο
Για το ντρέσινγκ
- ελαιόλαδο
- αλατοπίπερο
- τριμμένο τζίντζερ
- 1 κ σ μέλι
- χυμό από 2 λεμόνια

Εκτέλεση
Βάζουμε το κινόα σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για 5 λεπτά. 


Το σουρώνουμε και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα με νερό να βράσει γύρω στο 10λεπτο.
Το βράζουμε μέχρι να σκάει στο στόμα μας, 
ΜΗΝ το παραβράσουμε, θα γίνει σαν πουρές.
Αφού βράσει το σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.


Σε ένα μπολ ψιλοκόβουμε ότι λαχανικά έχουμε προαναφέρει ή και ότι  άλλοτραβάει η όρεξή μας.


Μόλις τα ετοιμάσουμε προσθέτουμε το κινόα , ανακατεύουμε καλά 
Ετοιμάζουμε σε ένα μπολ το ντρέσινγκ και μ αυτό περιχύνουμε την σαλάτα μας.


Καλή μας όρεξη!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου