από την Θεοδώρα Τριφύλλη
Υλικά
- 2 πακέτα μανιτάρια άσπρα
- 4 σκελίδες σκόρδο
- χυμός λεμονιού
- αλάτι
-πιπέρι
- ρίγανη
- λάδι
- μουστάρδα
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια και τα πλένουμε.
Σε ένα ταψί τα κόβουμε σε κομμάτια και τα αλατοπιπερώνουμε.
Προσθέτουμε την ρίγανη και το σκόρδο κομμένο σε λεπτές φέτες.
Περιχύνουμε τα μανιτάρια με λάδι και λεμόνι που έχουμε προσθέσει μουστάρδα.
Τα ψήνουμε σε φούρνο στους 200 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου