Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΚΟΛΟΚΥΘΟΑΝΘΟΙ ΤΗΓΑΝΙΤΟΙ




από την Giota Haropoulou

Υλικά
- κολοκυθοανθοί
-  τυράκι φέτα και ανθότυρο και πιπεράκι η γέμιση
- αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- λίγο αλατάκι και νερό το κουρκούτι για το τηγάνι
- αραβοσιτέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Τα γεμίζουμε, στρίβουμε τις άκρες και τα βουτάμε στο κουρκούτι ώστε οι άκρες να κολλήσουν και να μην ανοίξουν
Τα τηγανίζουμε και μετά φυσικά τα τσακίζουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου