από την Ελένη Κοσμοπούλου
Υλικά
- γαρίδες
- ντοματίνια
- κρεμμυδάκια φρέσκα
- 1 σφηνάκι ούζο
- πιπεριές , πράσινη, κίτρινη και κόκκινη
- 1-2 ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
- φέτα
- 1-2 σκελίδες σκόρδου
- λίγο βούτυρο
- ελαιόλαδο
- σχοινόπρασο
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε τις γαρίδες από τα μουστάκια και το εντεράκι τους.
Κόβουμε τα κεφάλια και τα κρατάμε.
Το σώμα το κόβουμε σε κομμάτια, αφού το
έχουμε ξεφλουδίσει από το περίβλημά τους.
Σοτάρουμε με το βούτυρο και το σκόρδο τις γαρίδες και τις
αφήνουμε στην άκρη
Σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
και προσθέτουμε τις πιπεριές.
Προσθέτουμε και τις γαρίδες και τις γυρνάμε στο τηγάνι
1-2 φορές.
Βάζουμε και τα ντοματίνια κομμένα στην μέση και τις τριμμένες
ντομάτες.
Αφού πάρουν μια βράση ρίχνουμε και το ούζο και περιμένουμε να
εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε αλατοπίπερο και το τυρί χοντροκομμένο.
Στο τέλος προσθέτουμε το σχοινόπρασο ψιλοκομμένο .
Σβήνουμε το μάτι και σερβίρουμε
Καλή μας όρεξη!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου