από την Γιάννα
Παρασχοπούλου
Υλικά
- 4 κολοκυθάκια
- ½ ματσάκι μαϊντανό
- δυόσμος φρέσκος
- 1 αυγό
- 100 γρ φέτα
- αλατοπίπερο
- 4 κσ βρώμη αλεσμένη στο μούλτι , αλλιώς λίγο αλεύρι
- 2-3 καρότα τριμμένα
- 1 κ σ τζίντζερ τριμμένο (προαιρετικό)
Εκτέλεση.
Τρίβουμε τα κολοκυθάκια και τα αλατίζουμε
λίγο και τα βάζουμε να στραγγίξουν από
τα υγρά τους.
Τα στύβουμε κιόλας όταν ετοιμαστούμε για να κάνουμε τους κεφτέδες.
Σε ένα μπολ
βάζουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά.
Στρώνουμε μια λαδόκολλα και τοποθετούμε τα κεφτεδάκια κουταλιές κουταλιές η τα πλάθουμε .
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στου; 180 0 μέχρι να ροδίσουν
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου