Κυριακή 27 Μαΐου 2018

ΛΙΚΕΡ ΜΟΥΡΑ



από τον Σταμάτη Τριφύλλη

Υλικά

- 700 ml τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο
- 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (η μέλι αν θέλετε)
- 300 γραμμάρια μούρα μαύρα



Εκτέλεση

Σε κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά και τα βράζουμε.
Τα αφήνουμε για βρασμό περίπου 15 λεπτά για να μπορέσουν να δώσου το άρωμά τους τα μούρα.
Σουρώνουμε το ποτό και το λικέρ μας είναι έτοιμο.
Πίνεται από την επόμενη μέρα.



1 σχόλιο:

  1. Όλα τα υλικά μαζί τα βράζουμε 15 λεπτά;;; Μα ... από το τσίπουρο δεν εξατμιστεί η αλκοόλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή