από τον Σταμάτη Τριφύλλη
Υλικά
- 700 ml τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο
- 4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη (η μέλι αν θέλετε)
- 300 γραμμάρια μούρα μαύρα
Εκτέλεση
Σε κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά και τα βράζουμε.
Τα αφήνουμε για βρασμό περίπου 15 λεπτά για να μπορέσουν να δώσου το άρωμά τους τα μούρα.
Σουρώνουμε το ποτό και το λικέρ μας είναι έτοιμο.
Πίνεται από την επόμενη μέρα.
Όλα τα υλικά μαζί τα βράζουμε 15 λεπτά;;; Μα ... από το τσίπουρο δεν εξατμιστεί η αλκοόλη;
ΑπάντησηΔιαγραφή