από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 1 πακέτο σπαγγέτι
-3-4 σκελίδες σκόρδο κομμένες στη μέση
-150 μλ λάδι
- ½ η 1 κοφτή κγ
καυτερό μπούκοβο[ανάλογα το γούστο]
-5-6 καυτερές πιπεριές φρέσκες η αποξηραμένες
-μαϊντανό ψιλοκομμένο
-αλάτι
Εκτέλεση
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε μπόλικο αλατισμένο νερό να κρατάνε.
Βράζουμε τα σπαγγέτι σε μπόλικο αλατισμένο νερό να κρατάνε.
Σοτάρουμε σε μεγάλο τηγάνι στο λάδι σε χαμηλή φωτιά το
σκόρδο ,το μπούκοβο και τις πιπερίτσες να βγάλουν τα αρώματα τους χωρίς να
καούν και ρίχνουμε τα σουρωμένα μακαρόνια .
Ανακατεύουμε να λαδωθούν καλά και σερβίρουμε με τον
μαϊντανό.
Αν θέλουμε
ρίχνουμε και τυρί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου