από την Vassiliki Nomikou
Υλικά
- 1 κιλό φρέσκα κουκιά ζεματισμένα για λίγα λεπτά
- 8 αγκινάρες
- 3-4 καρότα ροδέλες
- 1κρεμμύδι ξερό
-4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια
-1-2 σκελίδες σκόρδου
-2 κ σ αλεύρι
-λάδι
-χυμό λεμονιού
-μάραθο η άνηθο
-αλατοπίπερο
Εκτέλεση
Σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια και μετά προσθέτουμε τα καρότα,
τα κουκιά και τις αγκινάρες .
Ρίχνουμε ζεστό νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
Λίγο πριν το τέλος τα μάραθα και στο χυμό λεμονιού και ζουμί
από το φαί διαλύουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε να πάρει μία βράση να δέσει η
σάλτσα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου