από την Stella Glava
Υλικά
- 150 γρ
αλεύρι φουντούκια ή αλεσμένα φουντούκια
- ½ κουταλάκι
γλυκού μπεικιν
- 100 γρ μέλι
- 1 πρέζα
αλάτι
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς
στον αέρα.
Ανακατεύουμε
όλα τα υλικά μαζί μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα που να μπορεί να
πλάθεται.
Στρώνουμε
αντικολλητικό χαρτί σε ένα ταψί.
Παίρνουμε μια μικρή ποσότητα ζύμης και
πλάθουμε τα μπισκότα πατώντας με το χέρι μέχρι να γίνει επίπεδη η επιφάνεια τους
Ψήνουμε
για 10 λεπτά και αφήνουμε να κρυώσουν
για να γίνουν πιο σταθερά/Μπορούμε
αν θέλουμε να βάλουμε στην ζύμη μας κακάο για να γίνουν σοκολατένια
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου